Nova festa il·legal en plena pandèmia del coronavirus: han sancionat als assistents i al propietari d'un local de Reus (Baix Camp) per fer una festa il·legal, ja que estaven incomplint les mesures de prevenció del coronavirus.

Festa il·legal a Reus

Els fets han passat aquest diumenge a la nit quan, la Guàrdia Urbana de Reus, ha rebut l'avís que s'estava fent una festa il·legal al raval de Santa Anna. Quan s'han dirigit fins al lloc dels fets, han comprovat que hi havia una festa en un local.

Urban / Google Maps

El propietari del local Urban de Reus (Baix Camp) ha organitzat una festa il·legal a l'interior del bar / Google Maps

Sense respectar les mesures de prevenció del coronavirus

Els agents han pogut comprovar que cap dels assistents no portaven la mascareta ni respectaven la distància de seguretat: el caldo de cultiu ideal pel coronavirus. Per això mateix, han aixecat 33 actes per incomplir el confinament nocturn, per no portar mascareta i per fer reunions socials de més de sis persones.

Al propietari del local Urban, que és on han passat els fets, també li han aixecat una acta per incomplir la norma de tancar els locals d'oci nocturn, segons informa la Guàrdia Urbana de Reus al seu compte de Twitter.

Malauradament, no és la primera vegada que s'organitzen festes il·legals durant la pandèmia del coronavirus i, de fet, fa tres setmanes, els agents van desallotjar una macrofesta il·legal a la capital del Baix Camp: hi havia més de 200 persones sense mascareta i sense distància de seguretat en un local de Reus.