Més de 130 persones han participat en una festa il·legal aquest dissabte a la nit en una masia del Catllar, un petit poble de Tarragona.

Festa il·legal amb 130 persones en una masia del Catllar

Els Mossos d’Esquadra han dissolt una festa no autoritzada que s’havia organitzat en una masia del Catllar i han denunciat als seus responsables. Els organitzadors havien fet la convocatòria de la festa per xarxes socials i tenien la intenció d’allargar-la fins dilluns al matí.

Catllar / Google Maps

Han multat a més de 130 persones per una festa il·legal en una masia del Catllar (Tarragona) / Google Maps

No complien les mesures sanitàries per prevenir el coronavirus

Els agents han accedit a mitjanit a l’interior del recinte i han trobat 130 assistents que no duien mascareta ni respectaven cap mesura sanitària. També han comprovat que hi havia equips de música en funcionament i part de la gent es trobava ballant i consumint  begudes. Durant l’actuació policial, els assistents s’han enfrontat amb els agents i han dificultat l’actuació amb un comportament molt gressiu.

Un cop clausurada la festa, s’ha denunciat a l'organitzador i s’han intervingut els equips de música. També s’ha aixecat una acta per no respectar les restriccions sanitàries i una altra acta d’intervenció de diverses drogues que els assistents han llençat a terra en veure les dotacions policials.

Detingut un home de 24 anys per un delicte contra la salut pública

També s’ha detingut un dels assistents, un home, de 24 anys i de nacionalitat japonesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Al detingut se li ha intervingut 35 bosses d’una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis d'LSD, 53 pastilles d’èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu.

El dispositiu ha finalitzat al voltant de les 3:30 hores de la matinada i el detingut passarà a disposició judicial, ja que ha participat en una festa sense complir les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus, segons expliquen els Mossos en un comunicat.