Una vegada més els reptes virals amb extrem contingut violent han posat en risc la vida de nens, en aquest cas a la localitat de Cañuelas (Argentina). En les últimes hores, dos menors han ingressat en estat delicat a un centre de salut local, a causa d'unes lesions tallants que ells mateixos s'han provocat en el marc d'un desafiament de supervivència, a través d'un dispositiu electrònic.

Dimecres al matí, dues mares van ingressar a l'Hospital Marzetti de l'esmentat districte, desesperades i exigint la immediata atenció als seus fills, de tan sols 12 anys. El motiu de l'angoixa de les dones residia en la sang constant que brotava dels braços dels menors.

El repte consisteix a provocar-se el major nombre de talls possibles a les extremitats

 

Justament ells es van confrontar, a través de les xarxes socials, mitjançant una pràctica brutal, consistent a batre's a duel, provocant-se ells mateixos talls en les extremitats. El guanyador resultaria ser qui més ferides tingués. Un dels participants continua hospitalitzat al Sanatori Argentí de La Plata, mentre que l'altre s'haurà de sotmetre a un intensiu tractament psicològic.

Segons han informat familiars dels menors, la particular mostra de "virilitat" la van dur a terme a les seves pròpies habitacions i fent servir un cúter.

El repte es va dur a terme a través de 'Free Fire', un joc virtual de supervivència, en el qual els seus participants arriben a una illa a la recerca d'armes i equipament per mantenir-se amb vida en el camp de batalla.