La família de Blanca Fernández Ochoa ja ha identificat el seu cos a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid i preveu incinerar-la aquest mateix divendres si el jutge ho autoritza.

Una de les germanes de l'esportista ha identificat el cadàver, segons El Mundo i, per tant, no caldria esperar la confirmació de les proves d'ADN. De fet, tot i que tal i com es va trobar el cadàver era difícil d'identificar per l'estat de descomposició en què es trobava, els familiars ja van assegurar que era ella a partir de la roba i de la motxilla que es va trobar prop del cos, amb les claus del cotxe i el tiquet de l'última compra que havia fet l'esquiadora.

La família ja ha reservat una sala al tanatori

Després que l'autòpsia s'hagi fet aquest matí, si la policia considera que no cal fer més proves addicionals, el cos podria ser entregat aviat a la família.

De fet, la família ja ha reservat una sala per aquest dijous a la tarda al tanatori municipal de Cercedilla, i la seva intenció és incinerar les restes de l'esportista aquest divendres mateix al matí al crematori de Pozuelo de Alarcón. Tot i això, altres fonts assenyalen que el cos podria quedar-se fins dissabte a l'Institut Anatòmic Forense per acabar de realitzar-li proves.

L'empresa de serveis funeraris Albia, amb qui l'esquiadora col·laborava en causes solidàries, es farà càrrec de totes les despeses funeràries.

L'informe final podria trigar setmanes

Sigui com sigui, tot i que l'informe preliminar de l'autòpsia determinarà la causa de la mort de Blanca Fernández Ochoa, hi ha mostres que s'han d'analitzar en laboratoris i que per tant podrien trigar setmanes en tenir un resultat i per tant les circumstàncies exactes de la mort se sabran d'aquí a uns dies.