Una família amb tres filles menors i sense recursos està patint un autèntic drama per poder sobreviure, més després d'haver-los estat negat l'ingrés mínim vital.

Una família amb tres filles i sense recursos

"Aquesta no és la meva casa però en aquesta casa abandonada he construït la meva casa. Al desembre ja tinc citació perquè em donin data i me n'hauré d'anar d'aquí".

Qui parla és Lola la jove mare de tres filles, una d'elles amb paràlisi cerebral. Ni ella, ni la seva parella Nacho no tenen feina, i així i tot, incomprensiblement se'ls nega l'ingrés mínim vital. Ha revelat el seu cas en el programa Espejo Público.

Lola, mare de tres filles, sense recursos / Antena 3

Lola és mare de família, amb tres filles, una d'elles discapacitada, i sense recursos, a la que se li ha negat l'ingrés mínim vital / Antena 3

Es va quedar sense feina i ja no cobra la prestació

Explica Lola que abans tenia feina i vivia en un pis de lloguer pel qual pagava 550 euros. Es va quedar a l'atur i també sense ingressos quan va esgotar la prestació.

Actualment els seus ingressos es redueixen als 422 euros mensuals que reuneixen entre el subsidi de Nacho i ella amb la pensió d'orfandat que cobra. També n'ingressa 500 cada sis mesos per la discapacitat de la seva filla.

Cues|Coles del gana|fam / Antena 3

Lola ha d'acudir a les cues de la fam per poder alimentar la seva família / Antena 3

S'alimenten gràcies a les cues de la fam

El 15 de juny va sol·licitar l'ingrés mínim vital. L'hi van denegar pels ingressos de 2019. Ara acudeix a les cues|coles de la fam per poder alimentar la seva família. "Mai no m'havia imaginat estar allà des de tan aviat per emportar-te una cosa per menjar"