Un exregidor d'Alfafar (València) i la seva parella han estat detinguts per, presumptament, abusar d'una nena que havien acollit i per possessió de pornografia infantil.

La menor va presentar una denúncia fa uns dies en una caserna de la Guàrdia Civil, en sospitar que l'exregidor i la seva dona tenien intenció d'acollir una altra de menor a casa seva.

La menor ha denunciat els fets quan ha sabut que la parella volia tornar a acollir-ne una altra de menor

Els fets van passar el 2015 quan la jove encara vivia al domicili de l'exregidor.

Segons la denúncia presentada per la víctima, la parella i la menor dormien molts dies despullats al mateix llit. La jove va declarar que l'home i la dona mantenien relacions sexuals al costat d'ella. També el deixaven mantenir relacions sexuals amb el seu nòvio, dins de casa, però amb la condició que deixés la porta oberta. La menor també afirma que va mantenir relacions sexuals amb l'home després que l'instessin a fer-ho, tant l'exregidor com la seva dona, segons explica Las Provincias.

Investigació oberta

La Guàrdia Civil investiga si l'exedil va mantenir relacions sexuals amb la jove i ha trobat fotos de la jove despullada al seu ordinador i d'altres adolescents en postures sexuals.

Les detencions s'han produït en les últimes hores i és previst que aquest mateix dimecres, la parella passi a disposició del Jutjat número 1 de Catarroja.

Compromís condemna els fets

El detingut va ser regidor i portaveu de Compromís en l'última legislatura a l'Ajuntament d'Alfafar i es va presentar per repetir en les últimes eleccions municipals, encara que no va sortir escollit.

Compromís ha manifestat la seva condemna pels delictes pels quals estan acusats aquest exregidor de Compromís a Alfafar i la seva parella, que actualment no són afiliats. La Comissió Executiva Nacional de la formació ha decidit excloure'ls de qualsevol activitat orgànica i institucional de la formació.