Un vàter ha explotat com a conseqüència de la reacció química provocada per la barreja de dos productes de neteja que s'havien fet servir per utilitzar el vàter. L'explosió ha provocat un incendi que ha obligat a evacuar tot l'edifici, un immoble del centre de la ciutat de Granada.

Una trucada al 091 ha alertat de l'explosió

Ha passat aquest passat dilluns 26 d'octubre. Eren les 10:15 hores i el 091 va rebre una trucada en què s'alertava d'un incendi en un habitatge del centre de Granada.

En arribar al lloc, la primera mesura que ha adoptat la Policia ha estat desallotjar l'immoble, per tot seguit demanar la presència d'una dotació de bombers, que ha apagat ràpidament l'incendi i han escampat la gran fumarada que hi havia al pis.

Productes de neteja / Pixabay

Un vàter ha explotat en un pis de Granada per la barreja de productes de neteja / Pixabay

Una explosió d'origen químic

Quan s'ha localitzat la inquilina, que en aquells moments no es trobava al pis, ha explicat que havia marxat la nit anterior i ho havia deixat tot en perfecte estat.

Finalment, la Brigada Provincial de Policia Científica ha deduït que l'origen de l'incendi ha estat una explosió d'origen químic que ha tingut lloc a l'interior del vàter, provocada per la mescla de diversos components químics de diferents productes de neteja.