Ensurt dels grossos aquesta tarda a l'Escola Tècnica Superior D'Enginyeria Química (ETSEQ) del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, a l'avinguda dels Països Catalans de la capital tarragonina. Quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda una explosió ha sacsejat el campus.

Un home de 37 anys, segons detalla el Diari de Tarragona, estava en un dels laboratoris i una explosió d'uns dels productes que manipulava li han deixat ferides a la mà. Segons informacions oficials, ha explotat, per causes que encara s'estan investigant, un pot que contenia cloroform. Els vidres del pot s'han clavat a les mans de l'home.

Explosió sense incendi

L'explosió no ha generat cap incendi, tot i que els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets. També s'han desplegat agents dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tot i que ha resultat ferit lleu, l'home hagut de ser atès per efectius del SEM a la mateixa universitat i després traslladat a l'hospital amb una ambulància a l'hospital Joan XIII de Tarragona.