L'explosió en un pis del número 7 del carrer Sabadell de Terrassa podria haver estat provocada per una bombona de butà. El cap de l'operatiu dels bombers que han treballat per extingir les flames en la sisena planta del bloc han confirmat que s'ha trobat dins de l'habitatge en el qual s'ha originat el foc una bombona de gas que havia fet implosió.

Incendio Explosió Terrassa

La investigació dels Mossos d'Esquadra continua oberta, però els agents treballen amb la hipòtesi que l'explosió hauria estat provocada pel mateix inquilí del pis afectat, de manera que es tractaria d'un intent de suïcidi. La troballa de la bombona dins de l'habitatge sembla corroborar aquesta tesi, ja que en tractar-se d'un bloc construït fa uns 10 anys, cap dels veïns de l'edifici no utilitza gas.

Finestres

El portaveu dels bombers ha assenyalat en declaracions als mitjans que l'estructura del bloc no s'ha vist afectada i l'incendi no ha tingut conseqüències més greus gràcies a que les finestres de l'habitatge han esclatat amb l'explosió. Tot i així, els efectius desplegats en el número 7 del carrer Sabadell han tardat gairebé una hora a aconseguir apagar les flames que cremaven en la sisena planta.

Incendio Explosió Terrassa

Els efectius d'emergències han trobat l'inquilí del pis en el qual s'ha produït l'explosió dins de l'habitatge. L'home no ha hagut de ser rescatat, sinó que ha sortit pel seu propi peu de l'edifici. Una vegada al carrer, el presumpte autor de l'incendi ha estat traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron amb cremades greus. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès un total de 20 persones més, sobretot per atacs d'ansietat i per inhalació de fum. Entre ells hi ha hagut dos ferits lleus, que han estat donats d'alta al mateix lloc.