Ensurt dels grossos aquest matí al carrer de Calàbria, a la ciutat de Barcelona. Al voltant de la una del migdia un soldador que estava fent tasques en un bloc d'aquest carrer, a tocar amb Manso, quan ha explotat un dipòsit.

S'ha sentit l'explosió a diversos carrers i part dels vidres han caigut al carrer. El soldador ha resultat ferit lleu per cremades i ell mateix, pel seu propi peu, ha anat fins a l'hospital.

Ferits per cremades i vidres en una explosió a Barcelona

Els vidres que han caigut al carrer han impactat a tres persones, que també han resultat ferides i han hagut de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Bomberos Barcelona

Imatge de l'interior del bloc, on un envà ha caigut a terra / Bombers de Barcelona

Els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana de la ciutat s'han desplegat a la zona. En un primer moment es desconeixia la magnitud de l'explosió, que per sort, ha quedat en un ensurt i no s'han de lamentar ferits greus. També s'ha revisat l'estructura del bloc, que segons la primera inspecció, no ha quedat danyada. L'explosió ha fet caure un envà, segons han explicat els Bombers.

Segon accident laboral en poques hores

Poca estona abans, a dos quarts de dotze, un treballador ha mort electrocutat al barri de Gràcia. L'home estava treballant a la via pública quan ha tocat un cable i ha patit una descàrrega. Ha mort a l'acte.