El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Valdemoro ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança pel Matías, l'acusat d'esquarterar una jove de 18 anys dimecres passat en aquesta localitat madrilenya.

L'acusat, un home de nacionalitat colombiana de 27 anys, es va acollir al seu dret a no declarar i no va voler contestar cap pregunta durant la seva declaració, segons ha informat aquest diumenge el Tribunal Superior de Justícia de Madrid a través d'un comunicat.

Col·laboració de l'exparella d'ell

La jutge d'instrucció ha decretat també presó provisional comunicada i sense fiança per a l'excompanya sentimental del presumpte autor de l'assassinat, que està investigada per un delicte d'encobriment per haver col·laborat amb ell i que ha estat internada al centre penitenciari d'Alcalá Meco, com demanava l'acusació popular.

La jornada de declaracions es va perllongar des de les 10.00 del matí fins passades les nou de la nit atès que la jutge també va interrogar alguns testimonis: els pares de la jove morta, la parella sentimental de la mare, el germà del principal acusat, a una altra exparella sentimental del detingut i a diversos veïns.