El suïcidi assistit de María José Carrasco, malalta terminal que es va treure la vida el 3 d'abril quan el seu marit, Ángel Hernández, suposadament va ajudar la seva esposa a suïcidar-se ingerint una substància, continuarà en un jutjat de violència masclista.

La resolució és ferma i no es pot recórrer

L'Audiència de Madrid, en una extens interlocutòria de 16 pàgines, afirma que encara falten proves per concloure que no sigui un cas de violència masclista.

La sala assegura que en la documentació aportada no s'ha inclòs ni els instruments utilitzats per l'investigat, en la presumpta col·laboració al suïcidi de la seva esposa, ni cap dada sobre la data en la qual es va comprar la substància. Tampoc no consta com remès el "pen-drive" amb les imatges en les quals Carrasco manifesta el seu desig de morir i el consentiment exprés a ingerir una substància. La resolució és ferma i no es pot recórrer.

El Jutjat d'instrucció i la Fiscalia, en canvi, argumenten que en cap cas la mort de María José no va ser un crim masclista, sinó un tracte per part del seu marit de "cooperació i auxili a un desig exprés, manifest i patent" de la seva dona.