L'Euromillones d'aquest dimarts ha deixat un nou premi milionari a Espanya.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora en el sorteig de l'Euromillones d'aquest 14 de juliol està formada pels números 11, 22, 30, 37 i 47, i els números estrella han estat el 9 i el 10. En el sorteig d''El Millón' la combinació de números i lletres afortunada han estat aquesta: CJT24439.

Administración loterías número 27 Alicante / Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones premiat amb un milió d'euros ha estat segellat a l'administració de loteries número 27 d'Alacant / Loterías y Apuestas del Estado

Premi d'un milió d'euros a Alacant

El premi més gran ha tocat al País Valencià. L'encertant d''El Millón' ha segellat la seva butlleta a l'administració de loteries número 27 d'Alacant, situada al carrer del General Espartero, 91 i s'endurà un premi d'un milió d'euros.

També han aparegut sis encertants de tercera categoria (5 encerts sense cap estrella), un dels quals s'ha validat a Espanya, concretament a l'administració de loteries número 83 de Sevilla, situada a l'avinguda d'Hytasa, 37. En aquest cas, els afortunats s'enduran un premi de 101.330,71 euros cadascun.

Archivo sorteo Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres es posa en joc un pot de 39 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

Pot de 39 milions d'euros

En aquest sorteig no hi ha hagut cap encertant de primera categoria (5 números + 2 estrelles) per la qual cosa hi ha un pot acumulat de 39 milions d'euros per al sorteig del proper divendres, 17 de juliol.