El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts ha deixat un nou premi milionari a Espanya. Aquest cop, la sort ha anat a parar a Saragossa on s'ha segellat la butlleta guanyadora d''El Millón' amb un premi d'un milió d'euros.

L'afortunat ha validat la seva aposta d'Euromillones a l'administració de loteries número 70 de Saragossa, situada a la Via Hispanidad, 92.

Administración loterías número 70 de Zaragoza / Foto: Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 70 de Saragossa on s'ha segellat l'Euromillones premiat amb un milió d'euros / Loterías y Apuestas del Estado

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora en el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts, 30 de juny, està formada pels números 1, 6, 11, 28 i 42, i els números estrella han estat el 2 i el 10. En el sorteig d''El Millón' la combinació de números i lletres afortunada és aquesta: BXS82384.

Archivo sorteo Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Així se celebren els sortejos d'Euromillones tots els dimarts i divendres a París / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

A banda de la butlleta premiada amb 'El Millón', també ha aparegut un encertant de segona categoria (5 números + 1 estrella) que cobrarà 565.114,18 euros.

Pot especial de 130 milions d'euros

Atenció perquè en el proper sorteig de l'Euromillones que se celebrarà aquest divendres, 3 de juliol, hi ha un pot extraordinari de 130 milions d'euros. Aquest és l'import que podria guanyar un únic encertant de primera categoria.