L'Euromillones d'aquest dimarts ha deixat un nou premi milionari a Catalunya.

Resultat del sorteig

La combinació guanyadora del sorteig d'aquest 28 de juliol està formada pels números 9, 13, 15, 17 i 34, i les estrelles han estat per als números 2 i 7. En el sorteig d''El Millón' la combinació de números i lletres afortunada és la següent: CRF45468.

Un milió d'euros a Santa Perpètua de Mogoda

El guanyador d''El Millón' ha validat la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i ha guanyat un premi d'un milió d'euros.

Administración loterías número 1 Santa Perpètua de Mogoda / Loterías y Apuestas del Estado

El guanyador d'un milió d'euros a l'Euromillones d'aquest dimarts ha segellat la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) / Loterías y Apuestas del Estado

Quatre premis de 120.000 euros

També han aparegut quatre encertants de segona categoria (5 números + 1 estrella), dos dels quals han segellat les seves butlletes a Espanya: un, al despatx receptor 66.845 d'Azpeitia (Guipúscoa) i l'altre, al despatx receptor 99.905 de Madrid. En aquest cas, cobraran 120.865,88 euros cadascun.

Despacho receptor loterías número 66845 Azpeitia Guipúzcoa Loterías y Apuestas del Estado

Un dels Euromillones premiats amb més de 120.000 euros ha estat segellat al despatx receptor número 66845 d'Azpeitia (Guipúzcoa) / Loterías y Apuestas del Estado

Pot de 39 milions d'euros

En el sorteig d'aquest dimarts no hi ha hagut cap encertant de primera categoria (5 números + 2 estrelles) per la qual cosa el pot es dispara fins els 39 milions d'euros. Aquest és l'import que podria guanyar un únic encertant de primera categoria en el proper sorteig de l'Euromillones que se celebrarà aquest divendres, 31 de juliol.

Despacho receptor loterías 99905 Madrid Loterías y Apuestas del Estado foto 2

Un dels Euromillones premiats amb 5 encerts + 1 estrella ha estat validat al despatx receptor número 99905 de Madrid / Loterías y Apuestas del Estado

Un milió d'euros a Talavera de la Reina

El sorteig de l'Euromillones del passat divendres, va convertir en milionari un veí de Talavera de la Reina (Toledo). L'afortunat va encertar els números i les lletres d''El Millón' i, per tant, també va guanyar un milió d'euros. En aquest cas, la butlleta va ser validada a l'administració de loteries número 10 de Talavera de la Reina.