El mal de cap és d’aquells dolors molestos, sobretot si és persistent i no hi ha manera que marxi. A vegades però, un mal de cap pot acabar produint una gran alegria, per exemple, guanyar mig milió de dòlars (gairebé 450.000 euros).

Això és el que li va passar a Olga Ritchie, una dona d’Henrico, a l’estat de Virgínia (Estats Units). Gràcies al fort mal de cap que tenia es va emportar en premi gros del “Rasca i guanya”.

Aspirines pel mal de cap i un "rasca i guanya"

L’afortunada va anar a una farmàcia del poble perquè tenia molt mal de cap i no hi havia manera que baixés el dolor. Com s’ha de fer en aquests casos, si no en tens a casa, va anar a comprar un medicament per treure’s el persistent dolor. Ja que estava allà i en veure que a la farmàcia tenien butlletes del “rasca i guanya”, en va comprar un.

En arribar a casa, no s'ha especificat si abans o després de prendre’s l’aspirina pel mal de cap, va rascar... i va guanyar. Ni més ni menys que mig milió de dòlars.

Olga Ritchie

Olga Ritchie, l'afortunada guanyadora de mig milió de dòlars gràcies al "rasca i guanya"... i al mal de cap / valottery.com

"El meu dia de sort"

"No em podia creure el que veia. Gairebé em desmaio!", recorda l’Olga, i afegeix: "Resulta que aquell va ser el meu dia de sort".

Ritchie, que fa més de 40 anys que treballa al mateix lloc, ha explicat que farà millores a casa seva –allò de tapar algun forat- i estalviarà de cara a la jubilació, que després de tants anys treballant, ja li toca gaudir d’un futur sense preocupacions.

El que encara no sabem és si el mal de cap va desaparèixer de cop gràcies al “rasca i guanya” o per l’aspirina.