El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts, 23 de juny, arriba amb un pot de 38 milions d'euros pocs dies després de repartir un premi de 51,5 milions d'euros a Espanya.

Premi de 51,5 milions d'euros

Va passar el divendres, 12 de juny. Un únic encertant de primera categoria de l'Euromillones va guanyar el pot de 51,5 milions d'euros amb aquesta combinació: 2, 24, 39, 45 i 46, i amb el 4 i el 8 com a números estrella.

L'únic encertant de primera categoria va segellar la seva butlleta a l'administració de loteries número 214 de Madrid, situada al carrer de Camarena, 286 i es va endur un pot de 51.583.717 euros.

'El Millón', a València

En el sorteig d''El Millón' d'aquell mateix dia (12 de juny), la combinació de lletres i números guanyadora va ser aquesta: BND31615. En aquest cas, l'afortunat va validar la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 d'Alaquàs (València), situada a l'avinguda de Blasco Ibáñez, 6. El guanyador s'ha endut un milió d'euros.

Administración loterías número 1 Alaquàs / Foto: Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 1 d'Alaquàs (València) on es va segellar l'Euromillones guanyador d''El Millón' el passat 12 de juny / Loterías y Apuestas del Estado

La Bonoloto deixa un premi de més de 3 milions d'euros

D'altra banda, un únic encertant de primera categoria de la Bonoloto d'aquest dilluns, 22 de juny, s'emporta un espectacular pot de més de 3 milions d'euros.

La combinació guanyadora està formada per números majoritàriament molt baixos: 1, 3, 7, 10, 11 i 49, el complementari ha estat el 5 i el reintegrament, el número 8.

Administración de loterías número 1 de Aracena (Huelva) / Foto: Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 1 d'Aracena (Huelva) on s'ha segellat la butlleta de la Bonoloto premiada amb més de tres milions d'euros aquest dilluns, 22 de juny / Loterías y Apuestas del Estado

En concret, l'únic encertant de sis números ha guanyat un premi de 3.104.724,30 euros i ha validat la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 d'Aracena (Huelva), situada a la plaça Marqués d'Aracena, 23.