Nova vida per a un afortunat d'Amposta (Montsià), encertant d'El Millón del sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts 17 de novembre. Guanyador del premi especial que s'ha embutxacat aquest milió d'euros que promet el mateix nom del joc.

La combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 17 de novembre, ha estat formada pels números 16, 19, 25, 30 i 44. Les estrelles han estat el 6 i el 2. La recaptació ha ascendit a 46.727.909,80 euros.

Sorteig Euromillones Martes 17 de novembre / Loteries i Apostes de l'Estat

El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts 17 de novembre de 2020 no ha registrat cap guanyador de primera categoria / Loterías y Apuestas del Estado

Sense guanyadors de primera categoria

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts no s'ha registrat cap butlleta guanyadora de primera categoria (cinc números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un fons garantit de 138 milions d'euros.

En el conjunt de l'Estat hi ha tres guanyadors de tercera categoria (cinc números), amb un premi de 35.630 euros, tal com ha informat Loterías y Apuestas del Estado.

Sorteig Euromillones Martes 17 de novembre Amposta / Loteries i Apostes de l'Estat

La butlleta guanyadora d'El Millón ha estat validada a Amposta / Google Maps

El premi d'El Millón toca a Amposta

La butlleta guanyadora  d'El Millón, amb codi GTM01347, ha estat validada al Despatx Receptor número 75.105 d'Amposta (Montsià), situat en l'Avinguda Catalunya, 11.