187 milions d'euros. Aquest és l'impressionant premi que els hi va tocar a l'Adrian i la Gillian Bayford, el que va ser el premi més gran mai repartit al Regne Unit. Encara que aquella nit d'alegria infinita la parella i els seus fills van celebrar el premi sopant una pizza, per mantenir-se amb els peus a terra, no van tardar a acostumar-se a la vida del nou-ric, iniciant una espiral maliciosa que acabaria de la pitjor manera possible.

El principi del final

Primer van ser els viatges en primera classe als punts més recòndits del món. Després, una nova casa. Una mansió, més ben dit. Després, una col·lecció de cotxes esportius. Un carro de golf per moure's per la parcel·la, que Adrian va acabar estavellant en no saber conduir-lo. I així fins a un helicòpter.

Euromilions / EFE

Adrian i Gillian Bayford, després de guanyar el premi de l'Euromillones / EFE

També es van fer càrrec dels pares i germans respectius de la parella, liquidant els seus deutes i comprant-los cases i cotxes. De fet, segons Gillian Bayford, van arribar a donar 25 milions a la seva família, que en el dia d'avui ni li parlen ni volen ser res dels seus fills.

"Els diners estan suposadament per fer tot el món feliç, però converteix la gent en persones exigents i cobdicioses. Els he donat diners, cases i cotxes, però en continuen volent més. El meu pare m'ha dit obertament que vol controlar els meus negocis i quedar-se la meitat dels meus diners", maleeix Gillian.

"Han tacat el nostre nom i hi ha persones que amenacen de cremar la casa de la meva família. El meu pare i el meu germà han creat una empresa darrere d'una altra i totes han tancat. Els he rescatat de tots els seus deutes", afegeix.

Adrian Gillian Bayford Euromillones

Gillian i Adrian Bayford, poc abans de divorciar-se / Daily Record

Els diners els van donar la infelicitat

Poc després de tocar-li l'Euromillones, la Gillian va deixar el seu treball en el torn de nit del pavelló infantil d'un hospital per dedicar-se al món del nou-ric i fer algunes inversions que van resultar ser un desastre. Després d'adquirir una gran cafeteria va portar el negoci a la fallida i va acabar fent fora els seus 21 empleats. Adrian, per la seva part, va obrir una tenda de discos de segona mà.

Al final, la felicitat es va esfumar, van començar a sortir en la premsa britànica rumors d'infidelitats i la parella, que 15 mesos abans vivia feliçment amb pocs diners, es va acabar divorciant.

Euromilions Facebook

Samantha Burbidge, la promesa d'Adrian Bayford, en el seu romàntic viatge per la Maldives / Facebook

Nòvia a la fuga després d'una caríssima conquesta

En el dia d'avui, la Gillian està sortint amb un venedor de cotxes, mentre que l'Adrian està suposadament compromès amb una exgenet,  Samantha Burbidge, que és 16 anys menor que ell. I és que després d'aconseguir el "sí vull", la núvia ha desaparegut.

Per conquerir-la, l'Adrian la va portar a un viatge romàntic a les illes Maldives, la va obsequiar amb la construcció de luxoses instal·lacions eqüestres per valor de més d'1,7 milions d'euros, 30 cavalls pura sang i, finalment, una vida de luxe en una mansió de prop de set milions d'euros.