Atenció a la història i a la sorpresa d'infart que ha tingut un afortunat amb un gran pot de l'Euromillones! 

L'home ha comprovat la seva butlleta buscant el resultat de l'Euromillones a través del telèfon mòbil. En veure la combinació guanyadora i l'escrutini s'ha pensat que li havien tocat 72.000 euros. 

Gairebé 73 milions d'euros

Al cap d'unes hores, però, el guanyador, que havia segellat la seva butlleta a través d'internet, ha tornat a comprovar el resultat i s'ha adonat de que, en realitat, ha guanyat més de 72 milions d'euros, segons publica Le Parisien. En concret, s'ha endut un premi de 72.969.058,00 euros.

Es tracta d'un home francès que porta anys jugant a l'Euromillones i que finalment ha tingut l'enorme cop de sort en el sorteig del divendres, 15 de maig. La combinació guanyadora aquell dia va estar formada pels números 11, 23, 32, 34 i 39, i els números estrella van ser l'1 i el 6.

Un milió d'euros al País Valencià

L'últim sorteig de l'Euromillones s'ha celebrat aquest dimarts, 16 de juny, i no ha aparegut cap encertant de primera categoria. La combinació guanyadora ha estat la següent: 4, 9, 11, 17 i 39, i els números estrella han estat el 2 i el 10. Sí que han aparegut dos encertants de segona categoria (5 números + una estrella) que cobraran 228.917,48 euros cadascun.

El guanyador del sorteig d''El Millón' d'aquest dimarts ha segellat la seva butlleta al despatx receptor número 80.140 de Godelleta (València), situat a la plaça d'Espanya, 17. L'afortunat tenia aquesta combinació de números i lletres: BLB39445.

Despacho receptor loterías número 80.140 de Godelleta (València) / Foto: Loterías y Apuestas del Estado

Despatx receptor número 80.140 de Godelleta (València) on s'ha segellat la butlleta guanyadora d''El Millón' de l'Euromillones / Loterías y Apuestas del Estado

Guanyen 175 milions a l'Euromillones amb un exitós mètode

Aquesta setmana els explicàvem el cas d'una família que s'ha endut un espectacular pot de 175 milions d'euros jugant a l'Euromillones amb un exitós mètode. A més, en aquest cas, al contrari del que acostuma a fer la majoria de la gent que es manté en l'anonimat, els membres d'aquesta família han decidit fer-ho públic i, a més, han explicat el mètode que han utilitzat per aconseguir aquest pot de gairebé dos-cents milions d'euros.

Archivo sorteo Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Els sortejos de l'Euromillones se celebren dos cops per setmana: els dimarts i els divendres / Loterías y Apuestas del Estado_RTVE

En joc un pot de 28 milions d'euros

El proper sorteig de l'Euromillones se celebrarà aquest divendres, 19 de juny, amb un pot de 28 milions d'euros. Aquesta és la quantitat que podria guanyar un únic encertant de primera categoria.