Un únic encertant de l'Euromillones d'aquest dimarts ha guanyat un premi de gairebé 50 milions d'euros.

L'Euromillones deixa un milió d'euros a Espanya

La butlleta guanyadora d'aquest espectacular pot de l'Euromillones s'ha segellat fora d'Espanya. Aquí, el premi més important del sorteig d'aquest dimarts és el d''El Millón' que ha recaigut a La Oliva (Las Palmas) amb aquesta combinació: CNL38247.

La butlleta guanyadora del milió d'euros ha estat validada al despatx receptor número 44.920 d'aquesta localitat de les Canàries.

Despacho receptor loterías número 44920 La Oliva / Las Palmas_Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones premiat amb un milió d'euros ha estat validat al despatx receptor número 44.920 de La Oliva (Las Palmas) / Loterías y Apuestas del Estado

Més de 177.000 euros a Mèrida

També hi ha un encertant de segona categoria (5 números + 1 estrella) que ha segellat l'Euromillones a l'administració de loteries número 5 de Mèrida (Badajoz). Els altres dos encertants d'aquesta categoria han validat les butlletes fora d'Espanya. En aquest cas, el premi és de 177.754,55 euros per cadascun.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts està formada pels números 14, 15, 24, 29 i 42, i les dues estrelles han estat per als números 2 i 4.

Loterías número 5 Mérida Loterías y Apuestas del Estado

Una butlleta de l'Euromillones premiada amb més de 177.000 euros ha estat segellada a l'administració de loteries número 5 de Mèrida_Loterías y Apuestas del Estado

Pot de 17 milions d'euros

En el proper sorteig de l'Euromillones que se celebrarà aquest divendres, 24 de juliol, un únic encertant de primera categoria es podria endur un premi de 17 milions d'euros.