L'Euromillones d'aquest divendres, 19 de juny, ha deixat un premi milionari a Catalunya

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora d'aquest sorteig de l'Euromillones està formada pels números 5, 14, 19, 24 i 43, i els números estrella han estat el 3 i l'11.

Un milió d'euros al Vallès

Pel que fa al sorteig d''El Millón', la combinació de números i lletres afortunada ha estat aquesta: BRN50858. L'encertant d'aquest premi dotat amb un milió d'euros ha segellat la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), situada al carrer dels Pous, 6.

Administracio de loteries numero 1 de St Cugat del Vallès  Loterias y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 1 de Sant Cugat del Vallès on s'ha segellat la butlleta d'Euromillones premiada amb un milió d'euros / Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig d'aquest divendres han aparegut quatre encertants de segona categoria (5 números + 1 estrella), dos dels quals han segellat les seves butlletes a Espanya, en concret al despatx receptor 21.115 de Cadis, situat al carrer Beato Diego de Cádiz, 13 L-2; i a l'administració de loteries número 3 de Torrent (València), situada a l'avinguda al Vedat, 69. Cadascun dels afortunats cobrara 157.456,59 euros.

Despacho receptor loterías número 21.115 de Cádiz / Loterías y Apuestas del Estado

Despatx receptor número 21.115 de Cadis on s'ha segellat un dels premis de segona categoria de l'Euromillones / Loterías y Apuestas del Estado

De tercera categoria (4 encerts + 2 estrelles) hi ha 8 encertants, dos dels quals han validat les seves apostes a Espanya. En aquest cas, el premi que s'enduran és de 18.400,10 euros cadascun.

Administración loterías número 3 Torrent (Valencia) / Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 3 de Torrent (València) on s'ha segellat una de les butlletes de l'Euromillones premiada amb més de 150.000 euros / Loterías y Apuestas del Estado

Pot de 38 milions d'euros

En no aparèixer cap encertant de primera categoria (5 números + 2 estrelles) s'ha generat un pot de 38 milions d'euros per al proper sorteig de l'Euromillones que se celebrarà el dimarts, 23 de juny, just per la revetlla de Sant Joan.