Una dona ha guanyat l'Euromillones, emportant-se 178 milions d'euros. Tanmateix, des que s'ha emportat el gran premi se li ha complicat molt la vida: s'ha divorciat del seu marit, ha estat denunciada per maltractaments pel seu xicot i s'ha casat amb un exconvicte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utilitzi this picture for shoutout and don't forget to email

A post shared by Gillian Bayford (@bayfordscholarship) on

Gilian Bayford, de 47 anys, no es podia creure que a ella i al seu marit els hagués tocat un premi de 178 milions d'euros en el sorteig de l'Euromillones. La dona va deixar la feina com a netejadora en un hospital i va pensar que començava una nova vida.

Un exmarit, una denúncia i un casament

I així va ser, perquè tot es va complicar: al cap de pocs mesos de guanyar el premi, es va divorciar del seu marit, Adrián, i va tornar a Escòcia amb els seus dos fills. Allà va fundar i va invertir bona part dels diners en una immobiliària i una cafeteria, però va haver de tancar un parell d'anys després per pèrdues de 150.000 euros.

Va invertir en una immobiliària i una cafeteria però va haver de tancar-les per grans pèrdues

 

Mentre buscava inversors per finançar els seus projectes, va conèixer Gavin Innes, un home que treballava en una fundació dedicada a homes víctimes de maltractaments. Van començar a sortir, però al cap de poc temps es van separar i ell la va denunciar per maltractament físic.

Just després, Bayford es va tornar a casar amb Brian Deans, en un hotel de cinc estrelles. Ell era un antic company d'escola, vuit anys més jove, i que havia estat a la presó per intentar robar 15.700 euros a una cadena de supermercats.