L’any 2012 Colin Weir va guanyar 193 milions d’euros a l’Euromillones, xifra que el va convertir en una de les persones que més diners havia guanyat mai en un sorteig al Regne Unit. La llàstima és que només va poder gaudir set anys de la fortuna, però no es va oblidar dels amics als quals els va organitzar una festa que no oblidaran mai.

Milionari de la nit al dia

Colin Weir va passar de treballar de càmera de televisió a convertir-se en milionari gràcies a ser l’únic encertant de l’Euromillones l’any 2012 i aconseguir el pot sencer: 193 milions d’euros.

Va comprar l'equip de futbol del poble i va dedicar molts diners a ajudes socials i culturals

El primer que va fer va ser deixar la feina i va començar a invertir els diners, gairebé sempre pensant més amb els altres que amb ell mateix. Després de guanyar el premi va comprar el club de futbol local el Partick Thistle, a punt de desaparèixer per culpa dels deutes.

Però no només això, va dedicar part dels diners a obres socials i culturals al comtat d’Ayrshire (Escòcia), on residia. No és gens estrany que Colin Weir fos molt estimat a tot el comtat. Sempre va estar pendent de les necessitats de tots, i els va tenir en compte fins i tot després de la seva mort.

I és que l’home que havia guanyat 193 milions d’euros l’any 2012 va morir a causa d’una fallada renal el 2019. Abans de morir, però, va deixar organitzat el seu funeral i una gran festa per a familiars i amics.

Una gran festa en record del Colin

Tal i com va explicar un dels convidats al Daily Record, “el Colin va voler oferir als seus amics una gran festa per recordar-lo”. I no se’n va estar de res: va reservar un dels salons més grans del luxós hotel Trump Turnberry d’Ayrshire, al sud d’Escòcia i va regalar als seus amics i familiars la millor festa de la seva vida.

Una festa valorada en 1,2 milions d'euros i on no va faltar de res. Entre d’altres luxes, va comptar amb el millor xampany, valorat en 300 euros l’ampolla; menjar dels millors xefs i molt, molt marisc.

Entre els convidats, no hi van faltar els membres del seu club de futbol, el Partick Thistle, i fins i tot la líder del Partit Nacional Escocès, Nicola Sturgeon.

En Colin Weir només va poder gaudir set anys dels 193 milions d'euros, però fins i tot després de la seva mort, no es va oblidar de la família i els amics.