Arriba l'esperat pot de 130 milions d'euros de l'Euromillones. El sorteig se celebra aquest divendres al vespre des de París. Un únic encertant de primera categoria es podria endur aquesta astronòmica xifra: 130 milions.

Euromillones: Pot extraordinari de 130 milions

En el sorteig de l'Euromillones del passat dimarts, un veí de Saragossa va guanyar un premi d'un milió d'euros en el sorteig d''El Millón'. Es tracta d'una persona que va segellar la seva butlleta a l'administració de loteries número 70 de Saragossa, que està situada a Vía Hispanidad, 92 de la capital d'Aragó.

Administración de Loterías número 70 de Zaragoza / Foto: Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones premiat amb un milió d'euros el passat dimarts es va segellar a l'administració de loteries número 70 de Saragossa / Loterías y Apuestas del Estado

Combinació guanyadora

En l'últim sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts, 30 de juny, la combinació guanyadora va estar formada pels números 1, 6, 11, 28 i 42, i els números estrella van ser el 2 i el 10.

Administración loterías 469 Madrid / Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 469 de Madrid on es va segellar l'Euromillones guanyador de 130 milions d'euros el passat 7 de febrer / Loterías y Apuestas del Estado

Premi de 130 milions d'euros a Madrid

Un únic encertant de primera categoria va guanyar un pot de 130 milions d'euros a Madrid el passat 7 de febrer. L'afortunat va validar la seva butlleta a l'administració de loteries número 469 de Madrid, situada al passeig d'Alberto Palacios, 15.