El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un nou milionari i el pot ha pujat a 64 milions d'euros.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres 16 d'octubre ha estat formada pels números 15, 33, 38, 40 i 50. Les estrelles han estat el 3 i el 6. No s'ha registrat cap encertant de primera categoria (cinc encerts i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 64 milions d'euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

"El Millón" de l'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un nou milionari i el pot ha pujat a 64 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

'El Millón'

La butlleta guanyadora d'"El Millón", amb codi WT19164, ha estat validat a l'Administració de Loteries número 30 de Còrdova i s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Un encertant de tercera categoria

A Espanya, s'ha registrat un encertant de tercera categoria (cinc números), que ha estat validat a través del canal oficial d'internet Loteries i Apostes de l'Estat i que s'emporta un premi de 34.496 euros

Pot de 64 milions d'euros

La recaptació de la loteria d'aquest divendres ha estat d'11.269.977 euros i, com que no hi ha encertants de primera categoria, el pròxim 20 d'octubre l'Euromillones sortejarà un pot de 64 milions d'euros.