Va guanyar 50 milions el 2012 convertint-se en el britànic més jove en guanyar l'Euromillones i vuit anys després pot acabar a la presó acusat de matar una àvia atropellant-la.

Li toca el pot de l'Euromillones i pot acabar a la presó

Han passat vuit anys des que Matt Topham va guanyar 50 milions d'euros en l'Euromillones però torna a ser notícia per diversos motius. Recentment els explicàvem que Topham s'havia gastat 700.000 euros de la seva gran fortuna en comprar-li un zoo a la seva sogra.

Ganador euromillones / Twitter

Matt Topham guanya un pot de 50 milions d'euros a l'Euromillones / Twitter

Pocs dies després torna a copar portades, aquesta vegada per un motiu molt més dramàtic: podria acabar entre reixes acusat de matar una àvia després d'atropellar-la amb el seu BMW el 25 de desembre del 2019.

Atropellament mortal el dia de Nadal

Els fets es remunten al dia de Nadal del passat 2019. Topham havia anat a passar la jornada amb la seva família. De tornada a casa, faltant deu minuts per a les 18:00 hores, va encastar el seu potent BMW contra el Ford Festa en el qual viatjaven Mary Jane i Rodney Regler.

Ella, una dona de 75 anys, va morir a l'instant. Ell va resultar ferit de molta gravetat encara que va acabar recuperant-se. La setmana passada va arrencar el judici. El primer que s'haurà de dilucidar és la velocitat a la qual circulava Topham, més sent coneguda la seva afició pels esports de motor.