Va guanyar 50 milions d'euros a l'Euromillones i només s'ha permès un caprici de milionari, comprar un zoo a la seva sogra.

Guanya 50 milions a l'Euromillones i no canvia de vida

Matt i Cassey Topham tenen 31 anys i un compte corrent milionari. Aquesta jove parella anglesa va guanyar l'Euromillones el febrer de 2012. Tenien 23 anys. Es van embutxacar 50 milions d'euros. La vida els va canviar, però no massa. Matt ha continuat conduint el seu vell Fiat 500 mig desballestat.

Mai no s'han donat un caprici de nou milionari. Bé, una vegada per vacances van fer un viatge a Espanya, ja està. El seu voluminós compte bancari no s'ha traduït en desitjos desmesurats i excessius. Totalment cert... a excepció del zoo que Matt ha regalat a la seva sogra.

Un regal anticipat de Nadal 

Ha estat un regal de Nadal anticipat. Jane, la mare de Cassey i sogra de Matt, era la directora de Rushmoor Country Farm Park, un zoo rural de la seva ciutat Louth, a Anglaterra. Ara és la propietària.

Matt ha comprat el zoo per 700.000 euros. Regal a què ha afegit diversos exemplars de llames, cabres, cavalls, porcs, ànecs, falcons... "Si la seva sogra volia un Zoo, 'per què no comprar-se'l', ell s'ho pot permetre", ha declarat un amic de Matt al diari The Sun.