Una família ha aconseguit el somni de la seva vida provant sort amb un exitós mètode que els ha portat a guanyar 175 milions d'euros jugant a l'Euromillones.

Exitós mètode per guanyar premis

A més, en aquest cas, al contrari del que acostuma a fer la majoria de la gent que es manté en l'anonimat, els membres d'aquesta família han decidit fer-ho públic i, a més, han explicat el mètode que han utilitzat per aconseguir aquest espectacular pot de gairebé dos-cents milions d'euros.

Dos euros a la setmana

Es tracta d'una família de Dublín que va decidir jugar a mitges per poder jugar més apostes gastant pocs diners. Cada membre d'aquesta família destinava un pressupost de dos euros setmanals a jugar a l'Euromillones, segons publica La Información. Amb la suma de tots els diners recaptats aconsegueixen jugar més números amb una aposta múltiple que dispara les probabilitats d'enganxar premis. En aquest cas, a més, han tingut una sort brutal i han aconseguit un dels pots més grans de la història de l'Euromillones.

L'eficàcia d'aquest mètode està demostrada si tenim en compte que a Irlanda, per exemple, 7 dels últims 12 pots s'han guanyat jugant en grup.

Archivo sorteo Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Així se celebren els sortejos d'Euromillones tots els dimarts i divendres / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Guanya 156 milions i els “perd” en 17 minuts

El sorteig de l'Euromillones és ple d’anècdotes i històries, moltes de bones, però també n’hi ha que no fan cap gràcia, sobretot a la persona afectada. I aquest és el cas d’un home de Portugal que va veure per televisió que era el guanyador dels 156 milions del pot, però 17 minuts després es va adonar que havia estat un error de la cadena de televisió que va donar la combinació guanyadora.

Més de 50 milions a un únic encertant de Madrid

A qui sí que ha canviat i molt la vida és a un ciutadà de Madrid a qui ha tocat l'últim gran pot de 51,5 milions d'euros en el sorteig del passat divendres, 12 de juny. L'afortunat va segellar la seva butlleta a l'administració de loteries número 214 de Madrid, situada al carrer de Camarena, 286 i, en concret, s'endurà un premi de 51.583.717 euros.

Pel que fa al premi d'un milió d'euros del sorteig d''El Millón', la sort se n'ha anat al País Valencià, en concret l'aposta guanyadora ha estat segellada a l'administració de loteries número 1 d'Alaquàs (València).

Pot de 17 milions

En el proper sorteig de l'Euromillones que se celebra aquest dimarts, 16 de juny, està en joc un pot de 17 milions d'euros.