Dues amigues i companyes de feina han guanyat 10.000 euros en l'Euromillones durant el seu descans per menjar. Les dones van convertir en rutina comprar bitllets de rasca i guanya i ara, la sort els ha somrigut.

Menjant juntes

Carmen Deschaine, de 41 anys, i Tosha Herbert, de 43, ambdues residents a Maryland (Estats Units), treballen des de fa anys a la mateixa clínica dental i, des de fa algun temps, van decidir menjar juntes durant les seves hores de descans.

Un dia, van decidir comprar el seu primer rasca i guanya de l'Euromillones i encara que no van guanyar, els van tornar els 20 euros que havien jugat.

Euromilions amigues

Carmen Deschaine, de 41 anys, i Tosha Herbert, de 43 subjectant el seu premi de 10.000 euros / Captura de YouTube

Considerant-lo un senyal de bona sort, les dones van decidir reinvertir aquests diners en un segon bitllet. Per a la seva sorpresa, estava premiat amb 100 euros.

Sense poder creure-s'ho, es van repartir 60 euros del premi entre les dues i amb els 40 euros restants van comprar dos bitllets més. Un d'ells no va tenir va premiar, però l'altre els va canviar la vida.

10.000 euros

En rascar el segon bitllet, van descobrir que acaben de guanyar 10.000 euros del sorteig Max a Milion, que van dividir al 50%.  Les companyes van tornar de seguida a la feina i els van explicar les bones notícias als seus companys, amb qui van celebrar el premi, segons informa Southern Maryland News.

Per acabar el dia, van anar a un casino per jugar a la sort una mica més. Carmen i Tosha ja tenen plans per als diners: faran un creuer juntes, es compressin un cotxe nou i la resta de diners aniran als seus comptes d'estalvis.