L'Eurojackpot de l'ONCE d'aquest divendres, 8 de maig, ha deixat un premi de més de 13 milions d'euros a un únic encertant de primera categoria (5 números + 2 sols) en ple confinament pel coronavirus.

Precisament l'Eurojackpot és l'únic sorteig al que podem jugar durant la quarantena. Recordem que, a mitjans del mes de març, tant l'ONCE com Loterías y Apuestas del Estado, van deixar de vendre butlletes de la resta de jocs. Ara bé, sí que tenim l'opció de jugar via online a loteries d'altres països.

Més de 13 milions

El guanyador de l'últim sorteig de l'Eurojackpot ha estat afortunat amb un premi de 13.286.943,40 euros i ha validat la seva butlleta a Suècia. De segona categoria, han aparegut quatre encertants que cobraran més de 470.000 euros cadascun.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora de l'Eurojackpot del 8 de maig està formada pels números 9, 11, 15, 36 i 43, i els sols han estat per als números 8 i 9.

En el proper sorteig de l'Eurojackpot que se celebrarà el divendres, 15 de maig, es posarà en joc un pot de 10 milions d'euros, importe que podria guanyar un únic encertant de primera categoria.