El bitllet guanyador d''El Millón' del sorteig de l'Euromillones d'ahir dimarts 15 de setembre de 2020 va ser adquirit a Tàrrega (Urgell). El guanyador, com bé indica el nom del sorteig, ha estat agraciat amb un milió d'euros.

Més de 43 milions d'euros de recaptació

La combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones celebrat aquest dimarts, 15 de setembre, ha estat formada pels números 16, 20, 25, 30 i 38. Les estrelles han estat el 6 i el 8. La recaptació ha pujat a 43.326.896,80 euros.

Cap guanyador de primera

En el sorteig d'Euromillones d'aquest dimarts no s'ha registrat cap bitllet guanyador de Primera Categoria (cinc encerts i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 67 milions d'euros.

Guanyar molt gastant poc

El bitllet guanyador de 'El Millón', amb codi 'FCJ85583', ha estat validat en l'Administració de Loteries número 1 de Tàrrega (Lleida).

“Estic molt emocionada, espero que el guanyador estigui content i que li serveixi en un moment tan difícil com el que estem travessant”, ha manisfestat Josefa Moreno, administradora del despatx de loteries de Tàrrega des de fa un any. “Amb un petit desemborsament, amb una petita compra, es pot guanyar molt”, ha remarcat al diari El Segre.