Ferdinando Orlando i Lorenzo Costanzo, dos universitaris londinencs de 25 i 26 anys respectivament, es xoquen les mans i riuen en senyal d'èxit davant unes càmeres de seguretat. Les imatges els capturen després d'haver violat una noia que anava molt beguda a una discoteca.

La víctima havia begut molt alcohol

Els fets van passar el febrer del 2017 a Londres, en una sala de manteniment de la discoteca Toy Room Club prop del famós carrer d'Oxford. Els nois van conèixer la víctima, de 25 anys, a la pista de ball i, sis minuts després, la van violar.

Els acusats asseguren que la jove va consentir les relacions. L'acusació del cas manté que la noia estava al punt de la inconsciència i anava massa beguda per ser capaç d'acceptar-ho.

La tenien agafada entre els dos

Les càmeres de seguretat de la discoteca mostren com Orlando va conduir la dona, clarament afectada per l'alcohol, cap a una sala de manteniment de la discoteca. Al judici, la víctima ha dit que els nois l'estaven agafant perquè no podia caminar sola: "estava entre els dos, i era molt difícil allunyar-me".

La fiscal del cas, Allison Hunter, afirma que "en les imatges se'ls pot veure passant-se la víctima d'un a l'altre, petonejant-la per torns". Després van procedir a violar-la.

Se'ls podia veure abraçats, xocant les mans i imitant gestos sexuals mentre reien

"Van sortir de la sala i se'ls podia veure a les càmeres abraçant-se, xocant les mans i mirant el que semblen imatges o vídeos en un telèfon mòbil. També simulaven gestos de relacions sexuals i orals, rient i felicitant-se", continua Hunter.

Per la seva banda, una parella francesa va portar la víctima a l'hospital per una ferida entre les seves cames. Allí, va dir a la policia que anava molt beguda i no recordava moltes coses. Així mateix, després de denunciar la violació la víctima va reconèixer a les autoritats que tenia "antecedents" de petonejar desconeguts quan anava molt borratxa.

La defensa culpa la víctima

La defensa d'Orlando ha dit en el judici que les càmeres de seguretat mostren com la víctima estava "receptiva i entusiasta" i que estava "gemegant" de plaer. I, més enllà d'això, ha afegit: "sembla que està somrient. Els va deixar la impressió que s'ho passés bé".

A hores d'ara encara continua el judici, a l'espera d'un veredicte pels dos acusats.