Carlos Peña Cifuentes, un estudiant d'intercanvi madrileny de 21 anys, acusat d'haver comés una agressió sexual en un bar de Nova Orleans.

Segons diversos mitjans estatunidencs l'agressió va passar a dos quarts de tres de la matinada al The Boot Bar (Broadway Street, Nova Orleans) el 20 de setembre. El Departament de Policia de Nova Orleans (NOPD) ha pogut detenir el jove estudiant de la Loyola University Chicago a través d'una minuciosa investigació on l'ha identificat positivament com el presumpte agressor.

Cifuentes ha ingressat al Centre de Justícia de la Parròquia d'Orleans sota una fiança de 3.500 dòlars i després de pagar l'import ha quedat en llibertat.

Una carta per la comunitat universitària

El director de la Policia Universitària i cap de la Gestió d'Emergències de la Universitat de Loyola ha enviat una carta a la comunitat universitària on anunciava que prendrien totes les mesures disponibles per seguir mantenint la seguretat del campus: "La seguretat dels nostres estudiants és la nostra principal prioritat. Estem agraïts pels incansables esforços de la NOPD".

Finalment, anunciava que la Universitat seguiria col·laborant de qualsevol manera que els fos possible amb la investigació de la Policia.