Un home es va entregar dilluns a la policia després de matar la seva parella mentre mantenien relacions sexuals. "Se'ns en va anar de les mans", ha confessat.

Ricardo ha explicat que ell i la seva parella practicaven sovint sexe escanyant-se amb bosses i samarretes, amb el coixí a la boca o fins i tot amb les mans. "Ella m'ho feia a mi i jo a ella. Però aquest cap de setmana no sé què va passar i vam perdre el control", explica la parella de la morta.

La parella practicava sexe escanyant-se amb bosses i samarretes

 

El cos de la dona de 42 anys va ser trobada dins d'un hotel de pas a la capital de Mèxic. En un primer moment, l'home va fugir del lloc pres del pànic, però hores més tard es va presentar a comissaria i va confessar els fets, informa El Imparcial.

"M'he entregat voluntàriament perquè la consciència no em deixava, em sentia molt malament emocionalment", ha comentat. Tots dos convivien ocasionalment, però tenien una família en comú.

Les autoritats han revelat que la dona va morir per asfíxia per estrangulació, tal com va confessar Ricardo, que ja es troba detingut. Fins que no es va entregar, el fet estava sent investigat com a feminicidi.