Hi ha dies que sembla que tot surti malament i les fatalitats s'encadenin. Un d'aquests moments s'ha pogut veure en un moment tan delicat com el trasllat del cor d'un donant per a fer un trasplantamentL'helicòpter que portava l'òrgan va acabar estavellat a l'heliport del mateix hospital, mentre que una vegada recuperat el cor per ser trasplantat, l'encarregat de portar-lo fins al quiròfan va ensopegar i va caure. L'escena ha quedat recollida en un vídeo que s'ha difós per les televisions i les xarxes socials.    

L'helicòpter s'estavella en arribar a l'hospital i els bombers treuen l'òrgan de l'interior 

Els fets han succeït en un hospital de Los Angeles (Estats Units). L'helicòpter que portava el cor d'un donant va patir un accident a l'heliport de centre sanitari, sense que encara s'hagin esclarit les causes. Cap dels seus tres ocupants va patir ferides greus; un miracle tenint en compte que l'aparell va quedar bolcat sobre la pista.  

A pesar de la situació, els bombers van actuar amb rapidesa i perícia, permetent recuperar la bossa amb el cor del donant, que havia de ser ràpidament trasplantat. Ràpidament, un d'aquests bombers va entregar a un sanitari de l'hospital perquè el portés cap al quiròfan, on ja esperaven els cirurgians i el receptor de l'òrgan. Aquestes presses, juntament amb els desperfectes del terra causats per l'accident de l'helicòpter, van fer que ensopegués  i la bossa caigués rodolant per terra, com bé van captar les imatges. 

sanitario cae / Fox 5

A pesar de la caiguda del sanitari posterior a l'accident de l'helicòpter, el cor del donat ha pogut ser trasplantat al pacient receptor / Fox 5 

Sortosament, el cop contra el terra no va afectar l'òrgan, que finalment va poder ser trasplantat al pacient receptor.

Les autoritats locals han informat que començaran una investigació per esclarir les causes per les quals l'helicòpter va caure en arribar a l'hospital. Una de les teories és que l'aparell havia superat el nombre d'hores de vol que podia fer.