Nova modalitat d'estafa. S'ha detectat a Madrid però la policia ho investiga en altres punts de l'Estat. Es tracta d'una estafa que ha ideat un taxista que aprofita que els clients pagaven amb targeta de crèdit per fer-se amb el número secret i també la targeta del client.

El conductor simulava que l'aparell per cobrar no tenia cobertura per poder tenir contacte visual amb el client en el moment de posar el pin. Quan l'aconseguia, li robava la targeta al client i li canviava per una altra de la mateixa entitat bancària.

Retirava diners dels comptes dels seus clients

Aprofitava el número secret per retirar diners en diversos caixers de la Comunitat de Madrid.

Aquest taxista estafador va arribar a fer-se amb 26.000 euros. La policia, però, segueix amb la investigació oberta i no descarta que hi hagi més víctimes.

Més de 70 vegades

L'home ha quedat detingut per 33 delictes d'estafa i 40 de furt; va iniciar aquesta modalitat delictiva el passat mes d'abril i ara ha estat detingut per la Policia Nacional. En l'escorcoll al cotxe del presumpte estafador s'ha trobat desenes de targetes falses que feia servir per canviar-les als seus clients -i futures víctimes.