Juan José Mariño Padin ha mort als 64 anys i ha decidit fer un homenatge insòlit a Leo Messi. Sovint, el futbolista argentí rep afalacs per allà on trepitja. De pitet i mocador, molts s’emocionen en veure’l i totes les mostres d’agraïment queden curtes. Però aquesta és diferent. I és que l’aficionat al futbol de Vilaxoán (Pontevedra), acabat de traspassar, ha compartit la seva devoció per Messi a la seva esquela

Un aficionat agraeix el tracte de Messi a la seva esquela

Juan José Mariño Padin ha agraït l’existència de Leo Messi a la seva esquela. Abans de morir, l’home va donar unes directrius clares: volia dirigir-se al futbolista argentí. D’aquesta manera, sense vacil·lar, l’esquela que anuncia la mort de Juan José diu: "Natural de Vilaxoán e moi agradecido a Leo Messi por facelo disfrutar durante os seus derradeiros anos de vida" (Natural de Vilaxoán i molt agraït a Leo Messi per fer-lo gaudir durant els seus últims anys de vida).

Queda clar que ni el bon humor ni l’amor pel futbol i per Leo Messi no li van faltar a Juan José en els seus últims sospirs, tot i patir un greu i prolongat mal que va posar fi a la seva vida, segons recull ‘La Voz de Galicia’. 

Escuela de homenaje a Leo Messi / La Voz de Galicia
Esquela d'agraïment a Leo Messi / La Voz de Galicia

L’esquela d’agraïment a Messi es torna viral

Els veïns de Vilaxoán van ser testimonis del llegat de Juan José. I de Vilaxoán, al món sencer. La imatge de l’esquela es va fer viral a Twitter, per ser un dels elogis més insòlits que haurà rebut l’astre argentí.