Un home de 36 anys ha estat detingut aquest dijous per, presumptament, escopir i tractar d'agredir un metge que li va negar una recepta i dos vigilants de seguretat del servei d'Urgències de l'Hospital General d'Alacant.

Van ser necessaris dos vigilants per aconseguir tranquil·litzar el jove

 

L'home va reaccionar de manera extremadament violenta amenaçant el metge d'agredir-lo i es va abalançar sobre ell mentre li escopia a la cara, davant de la qual cosa el doctor va donar avís al servei de seguretat i van ser necessaris dos vigilants per aconseguir tranquil·litzar el jove.

Posteriorment, va anar a l'hospital una patrulla de la policia espanyola que va obtenir les dades de l'agressor i el metge va ser citat a la Comissaria Nord de la ciutat per prestar declaració.

Va ser capturat uns dies després a l'estació d'autobusos d'Elx

 

Després d'aquest tràmit, els agents van tractar de localitzar a l'agressor per a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat, ja que els professionals de la sanitat pública gaudeixen de la màxima protecció del Codi Penal en l'exercici de les seves funcions.

Segons la policia, el detingut, espanyol, va ser capturat uns dies després de l'incident a l'estació d'autobusos d'Elx quan es disposava a abandonar la ciutat, i després de ser posat a disposició judicia,l ha quedat en llibertat amb càrrecs.