Una escola ha realitzat una molt peculiar petició als pares dels seus alumnes: si arriben tard, si us plau, que no els llancin a través del reixat.

Demanen que no llancin els seus fills per sobre del reixat

"No llancis als nens pel reixat", resa un dels cartells dissenyats per la direcció de l'escola Trillades, ubicada a la ciutat francesa d'Avignon demanant els pares dels seus alumnes que no els llancin pel reixat si arriben tard. "Quan arribis tard, torna a les 10:00 o a les 15:00 hores".

Escola francesa Avignon / Arxiu|Arxivament

L'escola Trillades d'Avignon demana als pares dels seus alumnes que no els llancin a través del reixat si arriben tard / Google Maps

L'escola Trillades de Avignon tanca les portes a les 8:30 hores, però no tots els alumnes arriben a temps. Quan això passa, són molts els pares que llancen els seus fills a través del reixat, de gairebé dos metres d'altura, que delimita el centre educatiu del carrer, perquè no es perdin cap classe.

L'escola està cansada dels pares irresponsables

Una pràctica irresponsable, ja que es posa en joc la integritat dels menors, a què la direcció de l'escola vol posar fi.

"Els pares que arriben després que soni el timbre tiren als seus fills, literalment," ha declarat Sanna Meziane, directora de l'escola, al diari The Times incidint que l'equip educatiu està cansada d'aquesta "irresponsabilitat".