Els Mossos han detingut aquest diumenge dos joves de divuit anys i de nacionalitat marroquina, i tres menors d'edat, dos nois i una noia, també de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors del robatori amb violència d'una cadena d'or i un telèfon mòbil al centre de Barcelona.

Robat mentre l'escanyaven

Al voltant de les set del matí agents de paisà van observar les cinc persones a la cantonada de passeig de Gràcia amb plaça Catalunya que assaltaven un altre jove, que l'estaven immobilitzant pel coll. 

Tres nois l'agafaven pel coll mentre l'escanyaven, i un altre noi i la noia vigilaven a distància per alertar els companys si algú els descobria. Segons ha explicat la policia, el jove no va necessitar atenció mèdica i només va ser ferit molt lleument per l'ofegament.

Els agents van aturar els individus i els van identificar i escorcollar. Se'ls va trobar una cadena d'or i un mòbil que la policia afirma que acabaven de sostreure a la víctima.

Apunyalada per una cadena d'or

A Sant Martí, també a Barcelona, els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge quatre persones, un major d'edat i tres menors d'edat, tots de nacionalitat espanyola, per haver atracat una dona i haver-la apunyalat per intentar robar-li una cadena d'or.