Un pare a qui la seva dona havia fet fora de casa i havia demanat el divorci ha matat els seus quatre fills amb el cinturó de l’uniforme de l’escola. L’home, de 44 anys, ho va fer a la casa familiar aprofitant que la dona havia marxat a treballar.

El pare, Sibusiso Mpungose, de Durban (Sudàfrica), va anar a buscar els nens a l’escola: els tres més petits, de 4, 6 i 10, eren fills de tots dos, i l’última, de 16 anys, era filla de la dona d’una relació anterior.

Quan tots van ser a casa, va enviar els dos més grans a comprar llaminadures i va aprofitar per escanyar els dos nens petits amb els cinturons de l’uniforme escolar. Els va deixar penjats a l’habitació principal, on fins feia pocs dies havia dormit amb la seva dona.

La germana gran, penjada d'un arbre

Quan el nen de 10 anys va tornar, va córrer la mateixa sort: el va escanyar amb el seu propi cinturó i el va penjar en una altra habitació. Finalment, va cridar la germana gran, a qui havia fet fora de casa perquè no pogués ajudar els seus germans i també la va matar, abans de penjar-la en un arbre d’un bosc proper.

La mare va assabentar-se que el pare s’havia endut els seus fills de l’escola, i en tornar a casa va descobrir que algú havia canviat el pany de la porta i va témer el pitjor. La policia va tirar avall la porta i es van confirmar les seves sospites: va trobar els seus fills morts.

pare penjanens

El pare es va posar a plorar davant del jutge / N24

La policia, mentrestant, havia començat a buscar el marit, i el van atrapar quan estava a punt de suïcidar-se. Ara s’enfronta a quatre càrrecs d’assassinat en un judici ràpid que s'espera que es celebri a principis d'octubre.