Els youtubers francesos Leo Urban i Nico Mathieux van coronar aquest dissabte la torre Glòries, l'antiga torre Agbar. Són especialistes en escalades de risc i van pujar, amb molta rapidesa, aquesta emblemàtica torre de la ciutat de Barcelona gairebé sense cap mena de seguretat.

Un cop a dalt van complir amb el seu objectiu: fer-se un parell de fotografies. En pocs dies estarà disponible al seu canal de YouTube el vídeo de com van escalar els 140 metres de la torre.

Objectiu la Sagrada Família?

Però els dos francesos, que tot i que van ser retinguts pels Mossos no van ser detinguts i només s'enfronten a una sanció administrativa, tenen ganes de més. Un d'ells, Leo Urban, ha penjat a Instagram un missatge que sembla indicar el seu nou objectiu a la capital de Catalunya.

Es veu una imatge gravada des del carrer del temple de la Sagrada Família i una cara rient. Potser només és una broma, però sabent com les gasten aquests dos francesos amb milers de seguidors a les xarxes socials que esperen que tornin a fer-ne de les seves, mai se sap.

A la fotografia que també han penjat a Instagram, des de dalt de la torre Glòries, es veu el temple de l'arquitecte del Baix Camp Antoni Gaudí de fons. Hi tenen l'ull posat, sense dubte.