Els havien de posar la vacuna de la grip però s'han equivocat i els han injectat insulina! Deu persones han estat hospitalitzades després d'aquest gravíssim error.

La confusió ha posat en perill la vida de les 10 persones que han caigut desmaiades a terra

Ha passat en un Centre d'Atenció d'Oklahoma. Vuit dels pacients són residents d'un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual. Els altres dos són treballadors d'aquest centre. Bombers i personal sanitari d'emergència han atès les deu persones després de rebre una trucada d'aquest centre de pacients alertant que s'havien desmaiat i que estaven inconscients a terra. La confusió ha posat en perill la vida d'aquestes deu persones. 

La persona que els va injectar la insulina és un farmacèutic considerat un experimentat professional. La majoria dels pacients no han pogut explicar els símptomes que patien després de rebre la injecció perquè tenen discapacitats que els impedeixen parlar. 

Les deu persones afectades per l'error han estat traslladades a l'Hospital Jane Phillips a Bartlesville on han quedat ingressats, segons ha informat el Departament de Policia de la zona de Bartlesville. El procés de recuperació pot ser llarg degut a l'acció prolongada de la insulina al cos. La policia també ha volgut subratllar que l'atenció de l'equip sanitari ha estat excepcional.

El cap de la policia, Tracy Roles, no recorda "haver vist una desgràcia mèdica d'aquesta magnitud" però destaca que "podia haver estat molt pitjor, sense minimitzar el que ha passat però podia haver estat molt tràgic". Els fets es continuen investigant.