La Policia Municipal de Madrid ha detingut, en ple mercat ambulant, un home que feia upskirting: gravava les parts íntimes de diferents dones amb una càmera que ficava sota de la seva faldilla sense que les víctimes ni tan sols s'assabentessin.

L'home estava buscant víctimes pel mercat ambulant del districte d'Aluche quan una dona ho va veure apropant una bossa a la faldilla de diverses dones i va sospitar de seguida. Per això, va avisar una patrulla que hi havia al lloc i els va dir el que creia que l'home estava fent.

Després d'una ràpida recerca, els agents van localitzar el sospitós que, en veure's perseguit per la policia, va començar a caminar ràpid i va elevar la bossa perquè els policies no veiessin el que hi havia dins.

Una càmera oculta en una capsa de sabates

Dins de la bossa, l'home havia disposat estratègicament una capsa de sabates amb un petit orifici. Dins d'ella hi havia una càmera gravant. L'home va acabar reconeixent els agents que havia gravat les parts íntimes de diverses dones i fins i tot els va mostrar algunes de les imatges.

Els policies van detenir l'home per un delicte contra la intimitat. A més, li van confiscar la càmera i la targeta en la qual s'havien gravat les imatges.