Agents de la Policia Local de Santa Cruz de Tenerife han desallotjat aquest passat dissabte dos futbolistes del CD Tenerife, actualment a la Segona Divisió, ajuntament amb unes altres 24 persones, de l'interior d'un local de cites que incomplia amb les normes sanitàries preventives anti COVID-19.

La policia de Tenerife desallotja dos futbolistes d'un local de cites

Tot s'ha destapat quan la Policia Local de Santa Cruz de Tenerife, a través del seu compte a Twitter, ha comunicat que el matí d'aquest passat dissabte la Unipol ha hagut de desallotjar "un local al barri de Salamanca en el qual, a més, s'han instruit 25 actes".

Club de cites Tenerife / Twitter Policia Local Tennerife

La Policia Local de Tenerife ha desallotjat un club de cites en què hi havia dos futbolistes locals professionals / Twitter Policia Local Santa Cruz de Tenerife

En el comunicat fet públic, també s'incideix que el local "no tenia llicència, es fumava a l'interior, han obstaculitzat la tasca policial, s'ha detectat la presència de substàncies estupefaents, s'incomplia l'horari i s'han aixecat unes altres 19 actes per no utilitzar mascareta".

Reconeixen un dels futbolistes pels seus tatuatges

Malgrat mostrar els rostres pixelats, alguns aficionats del Tenerife han reconegut a les fotos publicades per la policia el defensa Alberto Jiménez. L'han descobert pels tatuatges dels seus braços.

Hores més tard, el programa radiofònic Carrusel Deportivo ha informat que Alberto Jiménez estava acompanyat del centrecampista també del Tenerife Javi Alonso.

Des del club han realitzat un comunicat en el qual es "lamenta profundament aquest tipus de comportaments que resulten inacceptables des de tot punt de vista i, més encara, en la conjuntura sanitària i social actual".