Detingut un conductor que circulava a una velocitat d'escàndol per l'autopista AP-7, a l'altura del municipi de Cambrils (Baix Camp).

Un radar enxampa un conductor a 217 km/h a l'AP-7 a Cambrils

Un radar mòbil dels Mossos d'Esquadra l'ha enxampat a 217 km/h al punt quilomètric 258 de l'AP-7, on la velocitat està limitada a 120 quilòmetres per hora. Els fets han passat aquest divendres, al voltant de dos quarts de nou del matí. 

Més conductors a velocitat d'escàndol

Aquest no és l'únic cas de conductors que circulen a velocitats d'escàndol per les carreteres i autopistes catalanes. El mes passat, els Mossos van denunciar penalment un home de 40 anys i veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages) com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.

Radar Mossos d'Esquadra

L'home va ser enxampat a 201 km/h amb la moto en un tram de la C-55 limitat a 90 km/h / Mossos d'Esquadra

En concret, anava a 201 km/h amb la moto en un tram de la carretera C-55 limitat a 90 km/h. Va passar al punt quilomètric 46,2 d'aquesta carretera, dins el terme municipal de Súria.

Jove de 22 anys begut, drogat i sense carnet

Un altre cas és el d'un noi de 22 anys i veí de Vic (Osona) que va ser enxampat conduint de forma temerària per l'Eix Onze de Setembre. Va passar el dissabte, 18 de juliol, a les sis de la matinada.

Pillan conductor Vic / Google Maps

El jove conductor va ser enxampat conduint de forma temerària, begut, drogat i sense carnet per la zona de l'Eix Onze de Setembre de Vic / Google Maps

El noi anava acompanyat de dues persones més. La Guàrdia Urbana el va aturar, li va fer les proves d'alcoholèmia i va donar positiu amb 0,47 mg per litre d'aire expirat. Això és gairebé el doble del que està permès.

La policia li va immobilitzar el cotxe. El jove també va donar positiu en drogues i no té carnet de conduir.