La Guàrdia Urbana de Barcelona va interceptar a la zona del Port Olímpic una discoteca mòbil a l'interior d'un autocar: un discobus, l'anomenen. No només el vehicle no complia "els requisits adients" pel transport de persones.

Segons ha assegurat la policia de la ciutat de Barcelona, el conductor d'aquesta festa mòbil anava drogat. Els agents van denunciar l'home després de fer-li la prova i donar positiu per marihuana. El discobus va quedar immobilitzat per part dels agents de la Guàrdia Urbana.

200 euros per una hora de bus

Aquest vehicle poden arribar a tenir un cost de més de 200 euros per hora i segons el format del bus, hi poden arribar a viatjar unes 15 persones. Hi ha barra, música i pantalles de televisió.

La majoria dels clients, com en la majoria de l'oferta d'aquesta zona de la ciutat, són turistes que busquen en Barcelona allò que han vist a les xarxes: festa, sexe i descontrol.

És un més dels capítols de la degradació que viu Barcelona i, sobretot, la zona del Litoral, amb el Port Olímpic i la platja de la Barceloneta.

Sexe al carrer a la Barceloneta

Fa poques setmanes un veí de la Barceloneta va enregistrar dos turistes fent sexe en un dels carrerons d'aquest barri de la ciutat. El descontrol i la festa, sumada als darrers capítols també de robatoris, han convertit aquest barri de pescadors en un malson.