Enxampen un cotxe que conduïa a 219 quilòmetres per hora a un tram de l'autovia A-22 on la velocitat màxima permesa és de 120 quilòmetres per hora.

Enxampat a Lleida

El passat divendres, els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor de 34 anys, de nacionalitat italiana i resident a Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Radar / PIxabay

El control de velocitat va enxampar un cotxe a més de 200 quilòmetres per hora a l'autovia que passa per Lleida / Arxiu Pixabay

La policia va instal·lar un control de velocitat al punt quilomètric 6,5 de l'A-22, al terme municipal de Lleida.

Cap a dos quarts de sis, van detectar un turisme amb matrícula espanyola que circulava a 219 quilòmetres per hora en un tram que només permet anar-hi a 120 quilòmetres per hora.

El mateix conductor acumula des de l'octubre de 2018 fins a 35 expedients sancionadors per excés de velocitat per part del Servei Català del Trànsit i la DGT. De fet, ja va ser enxampat el passat 29 d'octubre de 2020 al mateix tram a més de 200 km/h.

A 220 km/h a l'autovia

La conducció temerària suposa una de les moltes infraccions que provoquen accidents mortals a les carreteres cada any.

Circular a gran velocitat i per sobre dels màxims establerts fa perdre camp visual i redueix el temps que tenim per reaccionar davant qualsevol incident acabi en tragèdia. 

S'ha de respectar sempre la senyalització i els senyals de les autoritats, per tal d'evitar posar en risc les vides pròpies i les de les persones que tenim al voltant quan conduïm.

D'altres casos polèmics com aquest va transcendir el d'un noi de 25 anys que conduïa 250 km/h per la carretera C-32, al Baix Penedès. El jove, de Calafell, va penjar un vídeo de la seva conducció temerària a TikTok i va ser identificat i denunciat per la Guàrdia Civil.