Una dona de Cambrils de 88 anys condueix contra direcció i l'enxampen al peatge de Martorell de l'AP-7.

Una àvia de 88 anys

La matinada del passat 8 de gener una dona de 88 anys va protagonitzar una anècdota que podria haver acabat en tragèdia.

Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada va ser interceptada al peatge del Martorell quan circulava contra direcció per l'autopista AP-7.

Va ser un conductor qui va avisar el 112 dels fets.

Corte de carreteras en Madrid / DGT

La van enxampar a dos quarts de cinc de la matinada a Martorell / DGT

Diverses patrulles de l'àrea de trànsit dels Mossos d'Esquadra de la regió metropolitana sud, amb seu a Sant Feliu de Llobregat van bloquejar el vehicle, que circulava en sentit nord, contrari a la marxa.

Condueix contra direcció a Martorell

La conductora tenia el permís de circulació en vigor, però es va mostrar molt desorientada i repetia que només volia tornar a casa, convençuda que circulava correctament en sentit Cambrils, a 100 quilòmetres al sud del peatge de Martorell, on va ser interceptada.

Es va trucar la família de la dona i un taxi, que la van recollir, mentre el seu cotxe va ser traslladat per la grua, per evitar accidents.

Els Mossos van sancionar la dona per delictes contra la seguretat viària i per saltar-se el toc de queda i el confinament municipal.